Complexul aflat pe malul lacului, la intrarea in ferma, pune separat la dispozitia clientilor facilitati de agrement care cuprind: doua piscine (una pentru adulti si una pentru copii), un loc de joaca special pentru copii, cu supraveghere, o terasa aerisita gen cafenea cu fotolii, restaurant cu o capacitate de 60 de locuri, deservit de doi chefi bucatari (adevarati artisti) si alte spatii, mai intime, pentru grupuri mai mici sau chiar team buildinguri.

Din discutiile cu administratorul, aflam si ce este sub apa – foarte mult caras mic, ciortani gramada care navalesc spre nada dar si aproximativ 400 de crapi intre 5 si 20 kg, ceea ce, recunoastem de indata, reprezinta o foarte buna densitate pentru cele 9ha de luciu de apa. Adancimea bazinului este aproximativ constanta, in jur de 2m. In unele zone, langa mal au fost aruncate cateva crengi de salcie, ca suport pentru icre in perioada de reproducere, asa ca nu va speriati, nu sunt alte agataturi ascunse privirii.

Despre ceea ce s-a intamplat in cursul partidei noastre de “baboieri”, puteti afla din emisiune. E suficient insa sa va spun, ca intrebat la final ce parere are despre lac, Gabi Schirger, “vocea” noastra uriasa de la stirile Agro Tv, un om greu de impresionat, a declarat, cantarindu-si cu atentie cuvintele: “colt de rai”.

Parerea clienților

Suntem orientați către client și către nevoia lui de a se relaxa bine, de aceea fiecare opinie este importantă.

"Locația foarte frumoasa curata personalul de nota 10. Sper sa revin."
Gabriel Nicolae S

"Super frumos și mă simt tare mândră că e pe strada mea."
Dragan Iulia

"O părere foarte bună și e foarte frumos si lacul peri zici ca este in Italia foarte foarte frumos"
Marian Stefan

Calitatea locației noastre

Toate activitățile desfășurate sunt atent planificate, pentru a vă bucura de experiențe cât mai placute în cadrul incintei nostre.

Personalul calificat și dotările locației vă vor vor asigura confortul și siguranța pe toată perioada vizitei.