Cabanuțe individuale

Cabanuțe individuale incluse în taxa de pescuit

5kg permise

În taxa de 12 ore, puteti reține 5kg de crap, caras fără limită, alte specii se elibereaza imediat

Sistem de iluminat și securitate

Zona de pescuit are în dotare iluminat și camere de supraveghere

12 ore de pescuit

O partida de pescuit se poate face pentru 12 ore după cum urmează:

  • 6 dimineața și se încheie la ora 18
  • ora 18 și se încheie la ora 6 dimineata
Taxa de pescuit este de 150ron pentru 12 ore.
Pescarul este obligat sa consulte regulamentul de mai jos.

Cabanuțe cu ponton

Deținem un număr de 16 cabanuțe la marginea lacului pentru perscari ce asigură comoditatea pe toata perioada partidei de pescuit.

Căbanuțele au 2 paturi de o persoană, curent electric și ponton propriu, ce le face comode, intime, potrivite pentru sejururi de pescuit cu prietenii sau familia. 

Galerie

Regulament

Regulile ce trebuiesc respectate pe parcursul partidelor de pescuit.

1. Pescuitul începe la ora 06.00 până la ora 18.00 (12 ore); pescuitul de noapte (24 ore) este permis numai cu recomandare din partea unui pescar care este legitimat pe balta noastră.

2. Taxa este de 150 lei pentru 12 ore cu reținere 5 kg de crap. În această taxă este inclus pontonul de pescuit și căbănuța dotată cu două paturi și electricitate.

3. Se pescuiește cu maxim 4 lansete/2 undițe, dotate cu un singur cârlig și plumb sau momitor (năditor) pierdut. Pentru fiecare lansetă/undiță în plus, pescarul va plăti 20 lei suplimentar. Pescuitul la bombă este interzis, pescuitul la japcă este interzis, pescuitul la răpitor este interzis! Pescuitul în stil plantat este interzis!

4. Pescarul este obligat să dețină saltea de primire și spray dezinfectant, care se găsește la cabana.

5. Se poate reține crapul (comun și salonta) și amurul (cteno, ten) între 1 și 5 kg. Peștii care sunt sub sau peste această greutate vor fi eliberați. Speciile de șalău, știucă, lin și milo (scoicar) se vor elibera indiferent de greutate în stare vie, fără a fi rănite (peștele de poate ține maxim 15 minute pe mal pentru cântărire și fotografiere). Se poate reține fără limită carasul, bibanul. Fitofagul nobilis și sângerul se pot reține între 1 și 10 kg.

6. Pescarul are obligația să se așeze în dreptul pontonului sau standului de pescuit rezervat sau ales de la începutul partidei. Pescarul își poate schimba locul de pescuit numai prin anunțarea paznicului și se poate muta pe un alt loc de pescuit care nu este deja rezervat.

7. Pescarul are voie să vină cum maxim un însoțitor sau cu familia.

8. Pescarul va lansa obligatoriu numai pe direcția înainte față de standul pe care îl ocupă, fără a depăși limitele standului (stânga-dreapta) marcate de panourile montate lângă malul de vis-a-vis, care indică limita standului din partea stângă.

9. Pe timp de zi și pe timp de noapte autoturismele vor fi parcate în parcările amenajate în incinta complexului.

10. Locul și cabana se păstrează curate pe timpul partidei de pescuit. Se poate face grătar doar în grătare cu picior, focul direct pe pământ fiind interzis.

11. În incinta complexului porțile sunt închise. Dacă un pescar dorește să părăsească incinta trebuie să anunțe paza.

12. Nu părăsiți locul de pescuit și nu încărcați mașina cu bagaje până nu anunțați paza să vină în control. Se vor controla bagajele, căbănuța, se va cântări peștele prins (dacă este cazul). În situația neanunțării paznicului se vor da toate bagajele afară pentru un control amănunțit. Regulamentul se aplică pentru toată lumea.

13. Scăldatul este interzis. Încercarea recuperării lansetei sau undiței de pescuit prin intrarea în apă este strict interzisă, se va anunța paza pentru recuperarea sculelor ajunse în apă.

ATENȚIE! Cel care va fi găsit că nu respectă unul dintre punctele de mai sus va fi dat afară din incintă, după ce i se va elibera în apă peștele prins și nu va mai fi primit pe baltă niciodată. Vă atenționam că facem controale la juvelnice și în portbagaje dacă se presupune că s-a sustras pește în afară de cel plătit și înregistrat pe bon.

ATENȚIE! Pe lac sunt amplasate camere video, cel care va fi prins că sustrage (ascunde) pește, altul decât cel conform regulamentului, se face vinovat de furt și va fi reținut până la sosirea forțelor de pază specializate sau organelor de poliție.

Ce pește puteți prinde?

Lacul Peri cu o suprafață de 16.000mp, este potrivit pentru orice tip de pescuit, fiind populat cu o multitudine de specii de pește, printre care: somn, crap, biban, ștucă.

Noutăți

Ultimele noutăți de pe baltă.

Vezi postarea
Vezi postarea

Programați partida de pescuit

Daca doriți să programați o partidă de pescuit în incinta Lacului Peri, văvă invităm să ne contactați pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Parerea clienților

Suntem orientați către client și către nevoia lui de a se relaxa bine, de aceea fiecare opinie este importantă.

"Locația foarte frumoasa curata personalul de nota 10. Sper sa revin."
Gabriel Nicolae S

"Super frumos și mă simt tare mândră că e pe strada mea."
Dragan Iulia

"O părere foarte bună și e foarte frumos si lacul peri zici ca este in Italia foarte foarte frumos"
Marian Stefan

Calitatea locației noastre

Toate activitățile desfășurate sunt atent planificate, pentru a vă bucura de experiențe cât mai placute în cadrul incintei nostre.

Personalul calificat și dotările locației vă vor vor asigura confortul și siguranța pe toată perioada vizitei.